Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

98. Gazi Koşusu’nun kazananı belli oldu

Emrah Agun’un sahibi olduğu, jokeyliğini Akın Sözen’in yaptığı “Dragon Flame”, 2.28.36’lık derecesiyle 98. Gazi Koşusu’nu kazandı.

Emrah Agun'un sahibi olduğu,

Emrah Agun’un sahibi olduğu, jokeyliğini Akın Sözen’in yaptığı “Dragon Flame”, 2.28.36’lık derecesiyle 98. Gazi Koşusu’nu kazandı. Koşunun ardından Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenen ödül töreni büyük bir coşkuya sahne oldu.

Jokey Akın Sözen büyük sevinç yaşadı

Pistin kenarında kurulan platformda, koşuyu kazanan atın sahibi, jokeyi ve antrenörüne ödülleri takdim edildi. İlk Gazi Koşusu zaferini yaşayan jokey Akın Sözen, büyük sevinç yaşadı ve “Dragon Flame” ile Veliefendi Hipodromu’nda seyircileri selamladı.

Ödüller sahiplerini buldu

  • Atın sahibi Emrah Agun’a birincilik kupasını Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider verdi.
  • Jokey Akın Sözen’e ödülünü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ali Sivri takdim etti.
  • Antrenör İbrahim Bekiroğulları ise plaketini İstanbul Valisi Davut Gül’ün elinden aldı.

‘Çok mutluyum’

Ödül töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan jokey Akın Sözen, Gazi Koşusu’nu kazanmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Şu anda hayallerimi yaşıyorum. Çok mutluyum. Bu duyguyu yaşamak isteyen arkadaşlarım inşallah yaşarlar. Gerçekten zirve bir mutluluk,” ifadelerini kullandı.

Atın sahibi Emrah Agun da çok mutlu olduğunu belirterek, “Bu hayali gerçekleştiren tüm ekibe teşekkürler. Çok mutluyuz, çok gururluyuz,” dedi.