Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atletizm Branşınca Yer Alacak Sporcular Belirlendi

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Paris 2024 Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek atletler belirlendi.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından

Milli sporcular, olimpik sıralamada elde ettikleri başarılarla birlikte 15 kişilik kadroyla müsabakalara katılacak. Erkekler kategorisinde Kayhan Özer (100 metre), Berke Akçam ve Yasmani Copello (400 metre engelli), Salih Korkmaz (20 kilometre yürüyüş), Kaan Kigen Özbilen (Maraton), Alperen Acet (Yüksek atlama), Necati Er (Üç adım atlama), Ersu Şaşma (Sırıkla atlama) ve Özkan Baltacı (Çekiç atma) yer alacak.Kadınlar kategorisinde ise Meryem Bekmez (20 kilometre yürüyüş), Buse Savaşkan (Yüksek atlama), Tuğba Danışmaz (Üç adım atlama) ve Emel Dereli (Gülle atma) mücadele edecek.Ayrıca, maraton yürüyüş takımında Ayşe Tekdal ve Mazlum Demir de Türkiye’yi karışık takımda temsil edecekler.

Türkiye’nin atletizmdeki bu güçlü kadrosu, sporseverlerin ve milli takım destekçilerinin büyük ilgisini çekiyor. Paris 2024 Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek sporcuların başarıları merakla bekleniyor.