Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Tekin’den Keçiören’de Mesleki Çalışma Programına Katılan Öğretmenlere Ziyaret

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 28 Haziran’da tamamlanacak olan yaz dönemi mesleki çalışma programlarına katılan öğretmenleri ziyaret etti. Bakan Tekin, Keçiören Kocatepe İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, yaz dönemi mesleki çalışma programına katılan öğretmenlerle bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf

 

Okula gelişinde öğretmenler tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Tekin, seminer çalışmasına katılan öğretmenlerden yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında öğretmenler, “öğretmen-veli görüşmesini randevuya bağlayan sistem, yeni müfredat değişikliği, Öğretmenlik Meslek Kanunu” gibi konular hakkında memnuniyetlerini dile getirdi.

Eğitim öğretim konusundaki görüş, öneri ve beklentilerini paylaşan öğretmenler, ziyaretinden dolayı Bakan Tekin’e teşekkür etti. Bakan Tekin ise, Bakanlık olarak tüm imkanlarıyla öğretmenlerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, 28 Haziran’da sona erecek mesleki çalışma döneminin ardından yaz tatiline girecek tüm öğretmenlere sağlıklı ve huzurlu bir tatil diledi.

Buluşmada, Müzik Öğretmeni Esra Yalçın, Neşet Ertaş’a ait “Ahirim Sensin” adlı türküyü seslendirdi. Öğretmenler, yüz yüze gerçekleştirilen mesleki çalışma programında, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredatla ilgili incelemeler yaparak raporlarını Bakanlığa iletecek.