Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çeyrek Finale Kaldığımız İçin Çok Mutluyuz”

A Milli Futbol Takımı’nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale kaldıkları için büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

A Milli Futbol Takımı’nın

 

Milliler, son 16 turu maçında Leipzig Stadyumu’nda Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde 6 Temmuz Cumartesi günü Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda Hollanda ile karşılaşacak.

“Takımı Tebrik Ediyorum”

Sarı kart cezası nedeniyle Avusturya karşısında forma giyemeyen Hakan Çalhanoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, takım arkadaşlarını tebrik etti. “Çok mutluyuz. Eminim ülkemiz de mutludur. İnsanlarımızı, taraftarlarımızı sokakta görmek bizi daha çok mutlu ediyor. İnşallah böyle devam edeceğiz” dedi.

Berlin’de Hollanda ile Karşılaşma

Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak Hollanda maçı hakkında da konuşan Çalhanoğlu, Türk taraftarların oluşturacağı atmosferin önemine değindi. “Berlin’de de ev sahibi olacağız. O maça dört günümüz var. İyi hazırlanacağız. Bu istek ve arzuyla istediğimiz gibi oynarsak sonuçları da alırız” şeklinde konuştu.

Rövanşın Önemi

Mart ayında oynanan hazırlık maçında Avusturya’ya 6-1 yenildiklerini hatırlatan Hakan Çalhanoğlu, bu yenilginin rövanşını aldıklarını belirtti. “Bütün oyuncuları duydunuz, herkesin içinde hala yara vardı. Onu da bugün sahada gösterdik. Rövanşımızı aldık. Emindik de alacağımızdan çünkü herkes çok istekliydi” diye ekledi.

Motivasyon Konuşması

Maça çıkmadan önce takıma yaptığı motivasyon konuşması hakkında da bilgi veren Çalhanoğlu, “2008 ruhu ortaya çıksın diye bir motivasyon konuşması yaptım. O da aramızda kalsın” ifadelerini kullandı.

Türk Milli Takımı, Hakan Çalhanoğlu’nun liderliğinde 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak çeyrek finale yükseldi ve Hollanda karşısında da galibiyet için mücadele edecek.