Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Açılış töreni öncesi yağmur alarmı!

2024 Paris Olimpiyatları’nın açılış töreni öncesinde Fransa’da hava koşulları nedeniyle yağış uyarısı yapıldı. Fransız meteoroloji ajansı Meteo-France, başkent Paris’in de dahil olduğu Ile-de-France bölgesi için sarı alarm verdi.

2024 Paris Olimpiyatları'nın açılış

Yapılan açıklamaya göre, bugün yerel saatle 21.00’den itibaren başlayacak yağışların yarın gün boyu etkili olması bekleniyor. Bu durum, Olimpiyat Oyunları’nın açılış töreninde bazı düzenlemelere gidilmesine neden oldu.

Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi Başkanı Tony Estanguet, France Inter’e yaptığı açıklamada, yağış nedeniyle Sen Nehri’nde gerçekleştirilecek açılış töreninde çeşitli önlemler alındığını belirtti. Açılış töreninin bugün TSİ 20.30’da başlaması planlanıyor.

Paris, 100 yıl aradan sonra Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapacak. Açılış törenine yaklaşık 16 milyon turistin katılması beklenirken, 206 delegasyondan 10 bin 500 sporcu da organizasyona iştirak edecek. Ayrıca, olimpiyat açılışına Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle protesto edilen İsrail Cumhurbaşkanı İsaac Herzog’un da aralarında bulunduğu 110 devlet ve hükümet liderinin katılması öngörülüyor.

Olimpiyat Oyunları’nın açılışı, Paris’te büyük bir ilgiyle karşılanırken, hava koşullarının etkinliği nasıl etkileyeceği merak konusu.