Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KKTC Başbakanı Üstel, UBP Genel Başkanlığına Yeniden Aday

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı ve Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ünal Üstel, partisinin olağan genel kurulunda genel başkanlığa tekrar aday olacağını açıkladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

 

Başkent Lefkoşa’daki UBP Genel Merkezi’nde düzenlenen Parti Meclisi toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Üstel, “Partide sağladığımız birlik ve bütünlüğün daha da ileriye taşınması, başlattığımız projelerin tamamlanması ve imzaladığımız iktisadi ve mali iş birliği antlaşmalarının aksamadan devam etmesi için Ulusal Birlik Partisi’nin 21 Eylül 2024 tarihinde yapılacak kurultayında parti genel başkanlığına yeniden aday olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum.” dedi.

UBP’nin, Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesine önderlik ettiğini ve devlet kurup zaferden zafere koşarak ülkenin en büyük siyasi partisi olduğunu vurgulayan Üstel, böylesine onurlu bir mücadelenin merkezi olan UBP’nin mensubu olmaktan duyduğu gururu ifade etti.

Son 10 yılda partisinin iç çekişmeler, kavga ve kurultaylardan dolayı ciddi sıkıntılar yaşadığını belirten Üstel, birlik ve beraberlik mesajı vererek, UBP’nin gelecekte daha güçlü ve başarılı olacağına inandığını söyledi.