Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trump’tan çarpıcı açıklama: İsrail bu gece saldırıya uğrayacak

Eski ABD Başkanı Donald Trump, İsrail’in bu gece saldırıya uğrayacağına dair duyum aldığını açıkladı. Trump, bu açıklamayı Kick isimli oyun ve canlı yayın platformunda Adin Ross’un programında yaptı.

Eski ABD Başkanı Donald
Trump, başkan olsaydı böyle bir durumun yaşanmayacağını belirterek, “Eğer ben başkan olsaydım kimse bunu konuşmazdı bile çünkü yüzde 100 böyle bir şey olmazdı” dedi. Bu açıklama, Trump’ın uluslararası güvenlik ve istikrar konusundaki görüşlerini tekrar gündeme getirdi.

Bölgede, İsrail’in Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Hizbullah’ın üst düzey komutanlarından Fuad Şükür’e düzenlediği hava saldırısının ardından gerginlikler artmıştı. Ayrıca, Hamas’ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’nin Tahran’da suikasta uğramasıyla bölgedeki tansiyon yükselmişti. Bu olayların ardından, İran ve Lübnan Hizbullahı İsrail’e misilleme tehdidinde bulunmuştu.

Trump’ın açıklamaları, mevcut bölgesel gerilimler ve uluslararası ilişkiler bağlamında dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Olası bir saldırının detayları ve Trump’ın duyumlarının ne derece güvenilir olduğu hakkında ise daha fazla bilgi henüz paylaşılmadı.