Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

İstanbul Havalimanı, dünyanın önde gelen seyahat dergilerinden Travel and Leisure tarafından düzenlenen ankette “Dünyanın En İyi Havalimanı” seçildi. Her yıl yapılan ankette, okurların değerlendirmeleri sonucunda İstanbul Havalimanı, 95,79 puan alarak birinci oldu.

İstanbul Havalimanı, dünyanın önde

İGA İstanbul Havalimanı Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Büyükkaytan, New York’ta düzenlenen ödül töreninde bu önemli başarıyı kabul etti. Büyükkaytan, yaptığı açıklamada, İstanbul Havalimanı’nın hizmetlerini yolcu memnuniyetini ön planda tutarak şekillendirdiklerini ve bu anlayışın takdir görmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Travel and Leisure dergisi okurlarının oylarıyla belirlenen ankette, İstanbul Havalimanı’nın yanı sıra dünyanın dört bir yanından önde gelen havalimanları da yer aldı. Changi Havalimanı (Singapur), Hamad Uluslararası Havalimanı (Katar) ve Dubai Uluslararası Havalimanı gibi isimler, listenin diğer dikkat çeken adları arasında yer aldı.

İstanbul Havalimanı, 2021 yılında ilk kez bu prestijli ankete katılarak Türkiye’den listede yer alan ilk havalimanı olma unvanını elde etmişti.