Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erciyes Anadolu Holding’den Şirket Satışlarıyla İlgili Çarpıcı Açıklama

Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Alpaslan Baki Ertekin, şirketlerinin son dönemde satışa çıkarılmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erciyes Anadolu Holding Yönetim

 

Kayseri’de düzenlenen bir etkinlikte konuşan Ertekin, geçmiş yönetim dönemlerinde kötü yönetilen şirketlerin bugün başarılı bir şekilde satışa hazırlandığını belirtti. Özellikle HES Kablo’nun 2013-2016 yılları arasında yaşadığı zorlukları ve sonrasında gösterdiği başarıyı vurgulayan Ertekin, şirketin işletme verimliliğinin arttığını, EBITDA oranının yüzde 16’ya çıktığını ve 660 milyon dolardan satışa sunulduğunu ifade etti. Bu süreçte devletin de kararlarıyla uyum içinde hareket ettiklerini belirten Ertekin, satış süreçlerinin tüm paydaşların memnuniyeti göz önünde bulundurularak yönetildiğini ve en iyi fiyatlarla gerçekleştirilmeye çalışıldığını söyledi.

Ertekin: “Buraları satmak devletin iradesi. Bizler, yeni sahiplerine devredilene kadar en iyi şekilde yönetmeye ve değer katmaya devam edeceğiz. Bu süreçte paydaşlarımızın da işbirliği ve desteğiyle başarıyla ilerliyoruz.” şeklinde sözlerini tamamladı.