Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hepsiburada Premium’da büyük indirim başlıyor!

İstanbul merkezli e-ticaret devi Hepsiburada, Premium üyelik programının ikinci yılını “Büyük Premium İndirimleri” kampanyasıyla kutluyor.

İstanbul merkezli e-ticaret devi

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan açıklamaya göre, 2 yıl içinde 2,6 milyon kullanıcıya ulaşan Hepsiburada Premium üyeleri, özel kampanyalar ve indirimlerle toplamda 6 milyar lira fayda sağladı.

Bu süre zarfında kullanıcılar, 649 milyon lira değerinde Hepsipara kazanırken, 38 milyon siparişte ücretsiz kargo hizmetinden yararlandı ve toplamda 1,3 milyar lira tasarruf elde etti. Premium üyelerine sağlanan avantajlar arasında, ücretsiz BluTV üyeliği ve Petrol Ofisi’nden kazanılan akaryakıt puanları da bulunuyor. BluTV hediye üyeliğiyle kullanıcılar toplamda 100 milyon saatlik içerik tüketimi gerçekleştirirken, akaryakıt puanları ise 113,9 milyon puanı buldu.

Hepsiburada Pazarlama Müdürü Grup Direktörü Görkem Dereli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hepsiburada Premium’la iki yılda 9,9 milyar liralık fayda sağlayarak, müşterilerimizin alışveriş deneyimlerini bir üst seviyeye taşıma hedefimizi gerçekleştirdik.” dedi. Dereli, Premium üyelik programının Türkiye’deki ilk e-ticaret üyelik bazlı sadakat programı olduğunu vurgulayarak, şirketin müşteri memnuniyeti ve sadakatini artırmak için sürekli olarak yeni avantajlar sunduğunu belirtti.

Hepsiburada’nın ikinci yıl özel indirim kampanyası, 16-22 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.