Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Honeywell, Air Products’ın LNG Teknolojisini 1,81 Milyar Dolara Satın Alıyor

ABD merkezli sanayi devi Honeywell, dünyanın önde gelen endüstriyel gaz şirketi Air Products’la sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) işleme teknolojisi ve ekipman bölümünü 1,81 milyar dolara satın almak üzere anlaşmaya vardı.

 ABD merkezli sanayi

Honeywell ve Air Products tarafından yapılan ortak açıklamaya göre, Air Products, sıvılaştırılmış gaz işleme teknolojisi ve ekipman bölümü için Honeywell’in nakit 1,81 milyar dolarlık satın alma teklifini kabul etti.

Satın alma işlemi, Honeywell’in bu yıl gerçekleştirdiği dördüncü büyük satın alma işlemi olacak. İşlemin, gerekli izinlerin alınmasının ardından bu yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

Honeywell, uzaydan havacılığa ve enerji sektörüne kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteriyor ve bu satın alma ile enerji dönüşümü için LNG teknoloji yeteneklerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Son yıllarda büyüme stratejisi doğrultusunda birleşme ve satın alma yoluna giden Honeywell, yüksek performans gösteren alanları güçlendirirken uyumsuz birimlerini de elden çıkarıyor. Bu strateji çerçevesinde, 20 Haziran’da havacılık ve savunma teknolojileri şirketi CAES Systems’i 1,9 milyar dolara satın alma anlaşması yapmıştı.