Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konteyner limanı ile küresel ticaretin yeni merkezi

Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, Adana’ya yapılacak Doğu Akdeniz Ana Konteyner Limanı’nın şehrin ticaretini ve küresel önemini artıracağını belirtti. Bayram, bu dev yatırımın Adana’yı bir lojistik üssü haline getireceğini ve şehrin dünya pazarında önemli bir konum kazanacağını söyledi.

Adana Ticaret Odası Başkanı

Bayram, Adana’nın stratejik bir konumda bulunduğunu vurgulayarak, “Adana’mızın ticaretine doğrudan etki edecek bu dev adımla, artık Adana kabına sığmayacak duruma gelecektir. Bu büyük yatırımla, Adana’nın lojistik anlamında deniz taşımacılığı da dahil olmak üzere bir üs haline gelmesi sağlanacak,” dedi.

Konteyner limanının Adana’nın sosyo-ekonomik kalkınması açısından önemli bir adım olduğunu ifade eden Bayram, limanın istihdam oluşturacak ve çeşitli işkollarını geliştireceğini söyledi. Ayrıca, Adana’nın uluslararası yatırımcıların ilgisini çekeceğini ve şehirdeki ihracat rakamlarını artıracağını belirtti.

Bayram, liman yatırımının Cumhurbaşkanı ve yetkililere teşekkür ederek, şehrin ve ülkenin bu yatırımla büyük kazanç sağlayacağını sözlerine ekledi.