Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MediaMark yenilenmiş telefonlarla uygun fiyat avantajı sunuyor

MediaMarkt Türkiye, teknolojiyi daha erişilebilir kılmak amacıyla mağazalarında ve internet sitesinde yenilenmiş cihazları tüketicilerle buluşturuyor. Bugüne kadar 100 binin üzerinde kullanılmış cihazı yenileme amacıyla geri alan MediaMarkt, 14 bin 230 yenilenmiş ürünü tüketicilere sundu.

MediaMarkt Türkiye, teknolojiyi daha

MediaMarkt’ın açıklamasına göre, ikinci el telefonlardan farklı olarak 12 aylık garanti kapsamı ve TSE sertifikası ile sunulan yenilenmiş telefonlar, hem uygun fiyat avantajı sağlıyor hem de sürdürülebilir bir alternatif olarak öne çıkıyor. Profesyonel bakım ve kontrol süreçlerinden geçirilen bu telefonlar, tüketicilere güvenilir bir seçenek sunuyor.

Yenilenmiş telefonların üzerindeki karekod ile cihazın tamamıyla ilgili yapılan işlemleri takip etmek mümkün olurken, 12 aya varan taksit seçenekleri ve düşük vergi oranları da sunuluyor.

Ayrıca, yenilenme sürecinde performansı olumsuz etkileyen uygulamalar düzenlenerek, telefonların yüksek performanslı ve işlevsel olmaları sağlanıyor.

MediaMarkt Türkiye, yenilenmiş telefonların kullanımıyla sıfır cihazlara kıyasla yüzde 96,4 daha düşük karbondioksit eşdeğeri salımı sağlanarak çevresel etkinin azaltılmasına katkıda bulunuyor. Ayrıca, yenilenmiş telefonlar sayesinde metallere olan talebin azalmasıyla madencilik faaliyetlerinin çevresel etkisi de azaltılıyor.