Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Peugeot’nun Yeni Boxer Modeli Türkiye’de!

Peugeot, hafif ticari araç ailesinin en büyük üyesi olan yeni Boxer modelini, AT8 otomatik şanzıman ile donatarak Türkiye yollarına çıkarıyor. Ağustos ayında satışa sunulacak olan yeni Boxer, 1 milyon 435 bin liralık fiyatıyla dikkat çekiyor.

Peugeot, hafif ticari araç

Peugeot’dan yapılan açıklamaya göre, yeni Boxer, verimlilik ve sürüş zevkini bir arada sunuyor. Hem manuel hem de otomatik şanzıman seçenekleriyle gelen bu model, profesyonellerin çeşitli ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere tasarlandı.

Özellikler ve Teknik Detaylar

Yeni Boxer, 2.2 BlueHDi dizel motor seçenekleri ile sunulacak. 140 HP gücündeki versiyon manuel şanzımanla gelirken, 180 HP gücündeki versiyon ise hem manuel hem de AT8 otomatik şanzıman seçenekleriyle tercih edilebilecek. AT8 otomatik şanzıman, 8 ileri vitese sahip olup, 180 HP motor seçeneğinde 450 Nm tork sağlayabiliyor. Araç, hem hafif hizmet (Euro 6E) hem de ağır hizmet (Euro VIe) regülasyonlarına uygun olarak tasarlandı.

4,04 metre aks mesafesi ile gelen yeni Boxer, 15 ve 17 metreküp olmak üzere iki farklı gövde tipine sahip. Manuel şanzımanlı versiyonları BlueHDi 180 HP (L4H2, 15 m3, 3,5 Ton), BlueHDi 180 HP (L4H3, 17 m3, 3,5 Ton) ve BlueHDi 140 HP (L4H2, 15 m3, 4 Ton) seçenekleriyle sunulurken, AT8 otomatik şanzımanlı versiyonu ise BlueHDi 180 HP (L4H2, 15 m3, 3,5 Ton) gövde ve motor kombinasyonuyla piyasada olacak.

8 ileri otomatik şanzımanlı yeni Peugeot Boxer Ağustos'ta Türkiye'de

Konfor ve Güvenlik

Peugeot’nun yeni hafif ticarisi, sürücü yorgunluğunu en aza indiren özellikleriyle öne çıkıyor. Geri görüş kamerası, 10 inç dokunmatik ekran, kabin üzeri ve geniş kapı üzeri saklama alanları gibi özelliklerin yanı sıra, cruise control, aktif şerit takip sistemi, yaya ve bisikletli algılama özellikleri de sunuluyor. Bu özellikler, günlük kullanımda profesyonellere büyük kolaylıklar sağlamayı hedefliyor.

Fiyat ve Satış Bilgileri

Peugeot’nun yeni Boxer modeli, 1 milyon 435 bin liralık başlangıç fiyatıyla Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunulacak.