Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Qpay faaliyete geçti: Elektronik para ve ödeme hizmetleri başladı

Quick Sigorta’nın iştiraki Qpay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ, faaliyete geçti. Şirket, Merkez Bankası tarafından verilen izin ve Resmi Gazete’de yayımlanan kararla operasyonlarına başladı.

Quick Sigorta'nın iştiraki Qpay

Qpay, elektronik para kuruluşu olarak hizmet sunacak ve ödeme hesapları açma, para yatırma ve çekme işlemlerinin yanı sıra ödeme kartları ve benzeri araçlarla ödeme işlemleri gerçekleştirecek. Ayrıca, fatura ödemelerine aracılık etme ve para havalesi sağlama gibi hizmetler de sunacak.

Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen, Qpay’in, “kendi ödeme altyapıları ve ekosistemini oluşturarak Maher Holding bünyesindeki tüm hizmetlerin ve doğrudan kazanımların müşterilere sunulacağı bir platforma evrileceğini” belirtti. Uluçeçen, şirketin yapay zeka tabanlı skorlama, dinamik kampanya yönetimi ve alternatif ödeme yöntemleri gibi yenilikçi teknolojiler geliştireceğini ifade etti.

Qpay Genel Müdürü Onur Baran Çağlar, “avantajlı, anında ve yanında” sloganıyla piyasaya çıkan Qpay’in, finansal cüzdan olarak hayatın her alanına dokunmayı ve işlemleri kolaylaştırmayı hedeflediğini vurguladı. Çağlar, sıfır karbon ayak izli süreçlerle ve teknolojiyi merkeze alan bir ekosistemle finansal kapsayıcılığı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.