Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Skywell Yetkilileri Türkiye Ziyareti Gerçekleştirdi

Çin’in teknoloji firmalarından Skywell’in üreticisi Skyworth yetkilileri, Türkiye’deki stratejik ve teknolojik ortaklıklarını genişletmek amacıyla Ankara’da temaslarda bulundu.

 Çin'in teknoloji firmalarından

Skywell’in kurucu başkanı ve Skyworth Digital ile Skywell Europe’un sahibi Stephen Wong, Skywell’in kurucu ortağı ve CEO’su Wu Longba ile Skywell Türkiye ve Skywell Europe Bölge Direktörü Chen Quanrong’un katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Türkiye distribütörleri Ulu Motor ile olan mevcut iş birlikleri ele alındı.

Ankara’da düzenlenen görüşmelerde Ulu Motor ve Ulubaşlar Grubu Kurucu Başkanı Nuri Ulubaş, Ulu Motor Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ziya Ulubaş, Skywell Europe & UK CEO’su Mahmut Ulubaş ve Skywell Ankara Yetkili Bayii Yönetim Kurulu Başkanı Cankay Çetinkaya bir araya geldi.

Cankay Otomotiv, Skywell’in Türkiye’deki bayilerinden biri olarak ev sahipliği yaparken, Skywell’in kurucu başkanı Stephen Wong tarafından Cankay Çetinkaya’ya Skywell Resmi Plaketi takdim edildi.

Ziyaret kapsamında heyet, Ankara Çin Konsolosluğu’nu ziyaret ederek Türkiye-Çin Ekonomik ve Ticari İş birliği Forumu’na katıldı.

Skywell yetkilileri, Türkiye’de bir araç üretim hattı kurma, yedek parça tedarik sistemini geliştirme ve bazı parçaların üretimini Türkiye’ye taşıma konularında çalışmalar yürüttüklerini ve Türkiye’nin yeni enerji araç endüstrisi teknolojisini geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.