Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Su fiyatlarına büyük zam: Yeni birim fiyatı 10 lira oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının ardından gerçekleştirilen ASAT Genel Kurulu’nda ise suyun birim fiyatında önemli bir artışa gidildi. 5 metreküpe kadar olan suyun birim fiyatı 1,83 liradan 10 liraya çıkarıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar’ın vefatı dolayısıyla başsağlığı dilekleri iletildi. Başkan Böcek, Bahar’ın ailesine başsağlığı dilerken, CHP Grup Sözcüsü Büşra Özdemir, AK Parti Grup Sözcüsü Bahattin Bayraktar ve MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senir de Bahar’ın ölümünden duydukları üzüntüyü ifade etti.

Gündemdeki önemli maddeler arasında, “Antalya Altın Portakal Film Festivali 2024” kapsamında verilecek ödüllerle ilgili eğitim, kültür, gençlik ve spor komisyonu ile bütçe komisyon raporları oy çokluğuyla kabul edildi. Ayrıca, halk otobüslerinin kilometre başı destekleme ücreti 40 liradan 43 liraya yükseltildi.

Toplantının ardından gerçekleştirilen ASAT Genel Kurulu’nda ise suyun birim fiyatında önemli bir artışa gidildi. 5 metreküpe kadar olan suyun birim fiyatı 1,83 liradan 10 liraya çıkarıldı.