Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzon Üniversitesi personel alımı yapacak! İşte şartları

Rektörlükten yapılan Trabzon Üniversitesi’ne 26 akademisyen açıklamasının ardından ‘Trabzon Üniversitesi personel alım şartları nelerdir’ sorusu da merak konusu oldu. İşte Trabzon Üniversitesi personel alım ilanı detayları..

Rektörlükten yapılan Trabzon Üniversitesi'ne

Trabzon Üniversitesine 26 akademisyen alınacak. Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, Eğitim Fakültesine 5, Hukuk, İletişim, İlahiyat ve Spor Bilimleri fakültelerine 1’er profesör atanacak.

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Siyasal Bilgiler Fakültesinde 2, Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri, İnsan ve Toplum Bilimleri, Hukuk ve İletişim fakülteleri ile Şalpazarı Meslek Yüksekokulunda 1’er doçent görevlendirilecek.

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesine 6, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesine 2, Spor Bilimleri ve İlahiyat fakültelerine 1’er doktor öğretim üyesi alınacak.

Kadrolara başvurular, 23 Ağustos’a kadar üniversitenin internet sayfasından yapılabilecek.

Başvuru şartları nelerdir?

  • E-devlet sistemi üzerinden alınan karekodlu tüm belgeler geçerlidir.
  • Üniversitemiz “Trabzon Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümleri uyarınca doçentlik kadrolarına başvuranlardan doçentlik unvanını Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı’nca sözlü sınava tabi tutulmadan almış olan adaylar müracaat ettikleri doçent kadroları için Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı’nca oluşturulacak jüri üyelerince sözlü sınava tabi tutulacaklardır. Bu sınavdan başarılı olamayan adayların doçentlik kadrosuna atamaları yapılmayacaktır.
  • İdarenin gerekli görmesi halinde ilanın başvuru şeklinde ve başvuru sürecinde değişiklik yapılabilir, ilan kısmen veya tamamen iptal edilebilir.