Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VakıfBank’tan SGK emeklilerine büyük promosyon fırsatı! Toplam 24.000 TL’ye varan ödeme!

VakıfBank, SGK emeklileri için büyük bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında emekli maaşını VakıfBank’a taşıyacak müşteriler toplam 24.000 TL’ye varan ödeme imkanından faydalanabiliyor. İşte Vakıfbank’ın emekli promosyon kampanyasına dair detaylar.

VakıfBank, SGK emeklileri için

SGK emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olup ilk maaşını VakıfBank’tan alacak olan emeklilere, 12.000 TL’ye varan promosyon fırsatı sunuluyor. Bu kampanya ile VakıfBank, emeklilere ek gelir imkanı sağlayarak, onların ekonomik yükünü hafifletmeyi hedefliyor.

Maaşını VakıfBank’a taşıyacak SGK emeklilerine, 12.000 TL’ye varan promosyona ek olarak; VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ve Troy Emekli Bankomat Kartı ile yapacakları alışverişlerde toplamda aylık 1.000 TL’ye, 12 ayda 12.000 TL’ye varan nakit ödeme fırsatı sunuluyor.

Kampanyada hangi tarihler arasında geçerli?

Müşteriler kampanyadan 1 Temmuz-30 Eylül 2024 tarihleri arasında faydalanabilecektir.

Kampanyadan kimler faydalanabilir?

SGK emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olup ilk maaşını VakıfBank’tan alacak olan SGK emeklileri yararlanabilecek. Mevcut maaş alan SGK emekli müşteriler ise bu kampanyadan faydalanamayacak.

Başvuru işlemleri nasıl yapılacak?

Kampanyaya katılım için, VakıfBank Mobil uygulamasındaki “Cepte Kazan” bölümünden hem Bankomat Kart hem de Kredi Kartı için ayrı ayrı “Hemen Katıl” butonuna tıklanması gerekiyor. Kampanya, emekli maaşının ilk ödendiği aydan itibaren başlayacak ve 12 ay boyunca geçerli olacak.

Emekli maaşımı VakıfBank’tan almaya başladığımda ne kadar maaş promosyonu alabilirim?

Emekli maaşını VakıfBank’tan almaya başlayanlar, 10.000 TL’ye kadar olan maaşlar için 3 yıl boyunca toplam 5.000 TL, 10.000 TL – 15.000 TL arası maaşlar için toplam 8.000 TL, 15.000 TL – 20.000 TL arası maaşlar için toplam 10.000 TL ve 20.000 TL daha fazla olanlara 3 yıl için toplam 12.000 TL peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacaktır.

VakıfBank’ın sunduğu bu cazip fırsatlardan yararlanmak için SGK emeklilerinin VakıfBank Mobil müşterisi olmaları ve uygulamayı aktif hale getirmeleri gerekiyor.  Detaylı bilgi ve kampanyaya katılım şartları için VakıfBank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.