Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yenilenen Scudo ve Ulysse Modelleri Satışa Sunuldu

Fiat Professional, yük taşıma ve yolcu taşıma alanında kullanılmak üzere tasarlanan yenilenen Scudo ve Ulysse modellerini satışa sundu.

Fiat Professional, yük taşıma

Fiat Professional tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni Scudo, fonksiyonellik, yüksek yükleme hacmi, taşıma kapasitesi ve düşük yakıt tüketimi ile dikkat çekiyor. Yenilenmiş ön yüzü, yeni ön ızgarası, özel ön farları ve Fiat logosuyla donatılan Scudo, ticari araç kullanıcılarına son teknoloji bağlantı özellikleri ve ileri sürüş yardımcıları sunmayı hedefliyor.

Scudo Van ve Scudo Combimix olmak üzere iki versiyonu bulunan model, 6 kişilik taşıma kapasitesi sunan Combimix ile öne çıkıyor. Her iki versiyonda da standart olarak sunulan dijital renkli gösterge paneli, dokunmatik ekranlı multimedya sistemi ve geri görüş kamerası gibi teknolojik özelliklerle donatılmış.

Scudo Van, 1.3 tona kadar taşıma kapasitesi ve 12.4 m dönüş çapıyla şehir içinde kullanımda kolaylık sağlıyor. Ayrıca, “Magic Cargo” özellikli ikili koltuk seçeneği ile modülerlik çözümleri sunuyor.

Yeni Scudo’nun motor seçenekleri arasında yüksek verimliliğe sahip 2.0 litrelik dizel ve elektrikli motorlar bulunuyor. Dizel motor, 145 HP güç ve 340 Nm tork üretirken, elektrikli versiyon 75 kWh batarya kapasitesiyle 360 kilometreye kadar menzil sunuyor.

Fiat Ulysse ise, maksimum konfor ve lüks bir deneyim sunan kabiniyle dikkat çekiyor. 10 inç’lik dijital renkli gösterge paneli ve dokunmatik multimedya ekranı ile donatılan Ulysse, otomatik açılan elektrikli sürgülü yan kapılar ve geniş bagaj hacmi gibi özelliklerle kullanıcılarına konfor sağlıyor.

Ulysse, 2.0 Multijet3 dizel motor seçeneği ile 177 HP güç ve 400 Nm tork üretiyor. Model, WLTP normlarına göre birleşik 6.8-7.8 lt/100 km yakıt tüketim değerlerine sahip.

Yeni Scudo Van 1 milyon 132 bin 900 liradan, Ulysse ise 1 milyon 586 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu. Temmuz ayı boyunca Scudo modellerinde özel kredi ve nakit alım avantajları da sunulacak.