Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli’de “Emek Mitingi”nde Asgari Ücret Taleplerini Dile Getirdi

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gebze Kapalı Pazar Alanı’nda düzenlenen “Emek Mitingi”nde yaptığı konuşmada, asgari ücrete en az enflasyon kadar zam ve artış taleplerini dile getirdi. Özel, “Enflasyon rakamını beklemeksizin 25 bin liranın altındaki bir asgari ücreti asla kabul etmiyoruz” dedi.

Özel, yerel seçimlerden bu yana çeşitli mitingler düzenlediklerini belirterek, eğitim, emekli, çay ve buğday mitinglerinin ardından emek mitingini gerçekleştirdiklerini ifade etti. Emekli maaşlarının bir asgari ücret seviyesine getirilmesi ve her emeklinin 1,5 asgari ücrete kavuşması gerektiğini vurgulayan Özel, sendikaların ortak taleplerine de değindi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer’in de selamlama konuşması yaptığı mitinge, CHP Kocaeli milletvekilleri Mühip Kanko, Nail Çiler ve Özgür Harun Yıldızlı ile birçok ilçe belediye başkanı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Özel, konuşmasında ayrıca vergi adaleti taleplerini de dile getirerek, ülkede verginin adaletli bir şekilde dağıtılması gerektiğini savundu. İşsizlik sorununa da dikkat çeken Özel, iş arayan ve bulamayan milyonlarca kişinin haklarını savunmak için meydanlarda olduklarını belirtti.