Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da eski sevgiliye pusu!

İstanbul’da bir adam, kendisini evine çağıran eski sevgilisinin yeni sevgilisi tarafından öldürüldü. Polis 2’si kadın 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

VİDEOYU PAYLAŞ

Kağıthane’de, eski sevgilisinin yeni sevgilisi tarafından öldürülen bir adamın cinayetiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Olay, dün saat 00.20 sıralarında Talatpaşa Mahallesi’nde meydana geldi.

50 yaşındaki Serdar K., eski sevgilisi Zahide B. ile yeniden görüşmek istedi. Zahide B., durumunu yeni sevgilisi Fikret Ö.’ye aktardı ve birlikte bir plan yaparak Serdar K.’yı evine çağırdı.

Serdar K., arkadaşı Hakan B. ile birlikte binanın önüne geldiğinde, sokaktan koşarak gelen Emre K. tabancayla ateş açmaya çalıştı; ancak silah tutukluk yaptı. Can havliyle binaya giren Serdar K., burada Zahide B., Fikret Ö. ve Seher Ö. tarafından saldırıya uğradı. Fikret Ö., Serdar K.’yı meyve bıçağıyla 4 yerinden bıçakladı.

Ağır yaralanan Serdar K., arkadaşı Hakan B. tarafından özel bir araçla Şişli’deki Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne götürüldü, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine gelen polis, Zahide B.’nin evinde kan izleri buldu ve içerideki 4 kişiyi gözaltına aldı. Seher Ö. ifadesinde, olayda kullanılan bıçağı klozete attığını ve yıkayarak mutfaktaki çekmeceye koyduğunu belirtti. Ayrıca, binada ruhsatsız bir tabanca ve fişekler ele geçirildi.

Gözaltına alınan Fikret Ö., Zahide B., Emre K. ve Seher Ö., emniyete götürüldü. Fikret Ö., Serdar K.’yı kendisinin bıçakladığını itiraf etti. Emre K. ise silahla ateş ettiğini ancak tutukluk yaptığını söyledi. Fikret Ö., mahkemece “kasten öldürme” suçundan tutuklanırken, diğer 3 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

Emre K.’nin 11, Fikret Ö.’nün ise 2 suç kaydı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DİĞER VİDEOLAR