Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedef Dünya Şampiyonluğu

Van’ın İpekyolu ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Muhammed İslam Oğraş, spora başlamasının ardından kick boks ve muay thai branşlarında önemli başarılar elde etti.

Van'ın İpekyolu ilçesinde yaşayan

İlk adımlarını Erciş Gençlik Spor Kulübü’nde atan Oğraş, disiplinli çalışması ve antrenörü Sinan Ağlar’ın yönlendirmesiyle Türkiye şampiyonluklarına imza attıktan sonra Uluslararası Akdeniz Oyunları Kick Boks Şampiyonası’nda birincilik elde etti.

Oğraş, yaptığı açıklamada, her gün mesai sonrası 85 kilometrelik yol kat ederek antrenman yapmak için Saray İlçe Devlet Hastanesi’ne gittiğini ve burada Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tesislerinde 2 saatlik antrenmanlarını sürdürdüğünü ifade ediyor. Bu sürecin kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayan Oğraş, yeni hedefinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu söylüyor.

Kick Boks ve Muay Thai Milli Takım Antrenörü Sinan Ağlar da Oğraş’ın başarılarının uzun yılların emeği sonucu olduğunu ve genç sporculara örnek teşkil ettiğini ifade ediyor. Ağlar, gençlerin sporla buluşmasının önemine değinerek, Oğraş gibi sporcuların gençler için ilham kaynağı olduğunu dile getiriyor.

Muhammed İslam Oğraş, gençlerin enerjisini doğru kullanmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için sporun önemini vurgularken, kariyerine yeni zaferler eklemek için çalışmalarını sürdürdüğünü vurguluyor.