Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kağıthane’de Beton Mikseri Gelin Arabasının Üzerine Devrildi: Bir Çocuk Hayatını Kaybetti

Kağıthane’de bugün öğleden sonra yaşanan feci kazada, virajı alamayan bir beton mikseri park halindeki gelin arabasının üzerine devrildi. Kazada gelin arabasının önünde bekleyen 8 yaşındaki Emin Berk Nalcı isimli çocuk hayatını kaybetti. Olay anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kağıthane’de bugün öğleden sonra

Edinilen bilgilere göre kaza, Gürsel Mahallesi Kağıthane Caddesi üzerinde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Hüseyin Toyga yönetimindeki 34 FST 487 plakalı beton mikseri, virajı alamayarak yol kenarında bekleyen 34 HDB 293 plakalı gelin arabasının üzerine devrildi. Kazanın ardından ailesiyle düğüne gitmek üzere konvoyun önünde bekleyen Emin Berk Nalcı, beton mikseri ile gelin arabası arasında sıkışarak hayatını kaybetti.

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, polis ve itfaiye sevk edildi. Hayatını kaybeden çocuğun yakınları büyük üzüntü yaşarken, kazada yaralanan şoför Hüseyin Toyga ise polis eşliğinde hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekiplerin çalışmasının ardından Nalcı’nın cansız bedeni ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.