Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kastamonu’da 19 Yıl Önce İşlenen Cinayet Aydınlatıldı: “Yeniden Doğdum”

Kastamonu’da 2005 yılında öldürülen Halil Çamyaran’ın katil zanlıları, 19 yıl sonra yakalandı. Cinayetin aydınlatılmasıyla büyük sevinç yaşayan Halil Çamyaran’ın kız kardeşi Bahriye Çamyaran Erol, duygularını “19 yıl sonra benim zaferim, 19 yıl sonra ben yeniden doğdum” diyerek ifade etti.

Kastamonu’da 2005 yılında öldürülen
2005 yılında Kastamonu’nun Merkez ilçesi Hacıbey Köyü-Etyemez köyü yol ayrımında gerçekleşen olayda, Halil Çamyaran evine gitmek üzereyken aracında başına iki el ateş edilerek öldürülmüştü. Cinayet, o günden bu yana faili meçhul olarak kalmıştı.

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucunda cinayet aydınlatıldı. H.K. ve N.T. isimli şahıslar da dahil olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı. Adli işlemler sonucunda H.K. ve N.T. tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan H.K.’nin Halil Çamyaran’ın kuzeni olduğu öğrenildi.

Ailenin Sevincini Anlatan Açıklama

Yaşanan olayla ilgili konuşan Bahriye Çamyaran Erol, 19 yıldır kardeşinin katillerinin yakalanması için mücadele ettiğini ve sonunda adaletin yerini bulduğunu söyledi. Erol, “Bu hisler anlatılmaz. Kardeşimin katilleri yakalandı. Bu beni bir nebze de olsa ferahlattı. O sadece kardeşimi öldürmemişti, benim ayaklarımı, annemi, annemin emeklerini, hepimizi öldürmüştü. Katil zanlısı sadece bir kişinin ölümüne sebep olmadı, 3 kişinin canını aldı” dedi.

Erol ayrıca, “19 yıl sonra benim zaferim, 19 yıl sonra ben yeniden doğdum. Bu hisler anlatılmaz. ‘Ben neden öldürdüm’ diyen katil zanlısını şu an görmek çok isterdim” diye konuştu.