Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sahipsiz köpeklerle ilgili yeni gelişme! Rapor Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunuldu

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sahipsiz köpeklere ilişkin hazırlanan raporu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğunu açıkladı.

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sahipsiz köpeklere ilişkin hazırlanan raporu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yenişehirlioğlu, AK Parti MYK toplantısında başıboş ve saldırgan sokak köpekleri sorununa yönelik raporu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunduğunu ve MYK üyelerini bilgilendirdiğini belirtti.

Yenişehirlioğlu açıklamasında, raporun detaylarını dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, “Sokaklarda milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanacağına, bu sorunun çözüme ulaşacağına inancımız tamdır. İnsan, hayvan ve çevre sağlığını tesis etmek için ortaya konulan bu iradenin toplumun beklentilerini karşılayacak net bir çözüme ulaşması en büyük temennimizdir. Raporumuzun sorunun çözümüne önemli katkılar sunacağına inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum,” ifadelerini kullandı.