Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Terk Edilmiş Araçlar Mahallede Korkuya Sebep Oluyor

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde yıllardır park halinde duran iki ticari araç mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi. Çocuk parkının yanında bulunan terk edilmiş araçların içerisinde akşam saatlerinde uygunsuz davranışlar sergilendiğini belirten vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi.

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde yıllardır

Mahalle Sakinleri Huzursuz

Arnavutköy İslambey Mahallesi’nde yıllardır park halinde duran iki ticari araç, mahalle sakinlerinin huzurunu kaçırıyor. Çocuk parkının yanına park edilen araçlar, özellikle gece saatlerinde çeşitli tehlikelere yol açıyor. Terk edilmiş araçların içerisinde uygunsuz davranışlar sergilendiğini belirten mahalle sakinleri, yetkililerin bir an önce müdahale etmesini talep ediyor.

“Ne Yaptıklarını Bilmiyoruz”

Mahallede 6 yıldır yaşayan Suat Sarsıcı, “Eskiden burada bir karakol vardı, karakol taşındıktan sonra bu aracı buraya çektiler ve gittiler. Sahibinin kim olduğunu bilmiyoruz, camlarını kırdılar. Özellikle gece saatlerinde kim olduğu belirsiz kişiler geliyorlar, ne yapıyorlar bilmiyoruz. İçerisinden çıkanlar sallana sallana çıkıyor, düzgün bir şekilde içinden çıkmıyorlar. Geçen gün bir çocuğun üzerine cam düştü, çocuk yaralandı, hastanedeki tedavisi devam ediyor. Sahibinin bir kadın olduğunu düşünüyoruz, bir ara gelip fotoğraf falan çekmişti ama bir gelişme olmadı, hala burada duruyor” ifadelerini kullandı.

Çocuk Parkı ve Spor Alanları Tehlike Altında

Aracın park halinde olduğu sokakta çocuk parkı ve gençlerin vakit geçirmesi için yapılan spor alanlarının bulunması da dikkat çekiyor. Mahalle sakinleri, bu alanlarda vakit geçiren çocuklar ve gençler için ciddi bir tehlike oluşturduğunu belirtiyor. Vatandaşlar, yetkililerden bu terk edilmiş araçların kaldırılmasını ve mahallelerinde huzurun yeniden sağlanmasını istiyor.