Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Telekom Ventures, PİLOT Programı İle Yenilikçi Girişimlere Destek Veriyor

İstanbul merkezli Türk Telekom Ventures, girişim hızlandırma programı PİLOT’un 12. dönemi için seçilen yeni girişimleri duyurdu. Programa kabul edilen 10 girişim, Türk Telekom Ventures’tan 150 bin lira nakit desteği, 30 bin dolar yatırım ve Türk Telekom ile stratejik işbirliği fırsatları elde edecek.

İstanbul merkezli Türk Telekom

Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, programın Türkiye’nin teknoloji alanındaki başarılarını uluslararası arenaya taşıyacak potansiyel “unicorn”lar yetiştirmeyi hedeflediğini belirtti. Özhan, Türk Telekom Ventures’ın yatırım ağı, mentörlük desteği ve altyapı kaynaklarıyla girişimlere kapsamlı bir büyüme desteği sağlayacaklarını vurguladı.

PİLOT programına katılan girişimler arasında, yapay zeka destekli CFO hizmetleri sunan “Finsmart AI”, yapay görme çözümleriyle “From Your Eyes”, akıllı teslimat platformu “QDelivery” ve diğer yenilikçi projeler bulunuyor. Bu girişimler ayrıca, Türk Telekom Ventures’ın işbirliğiyle Stanford Üniversitesi’nde özel bir programa katılma fırsatı da yakalayacak.

Muhammed Özhan, Türk Telekom Ventures’ın PİLOT programı kapsamında ileri aşama girişimlere de yatırım yaptıklarını ve Türkiye’nin girişimcilik ekosistemine olan desteğin 10 yılı aşkın süredir devam ettiğini ifade etti. Girişimlere sunulan desteklerin, Türk Telekom Ventures’ın girişim sermayesi yatırımları alanındaki deneyim ve bilgi birikimiyle birleşerek büyümelerine katkı sağladığını belirtti.