Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Van’daki İranlılar, Ülkelerindeki Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin İkinci Turu için Oy Kullandı

Van’da bulunan İranlılar, ülkelerinde düzenlenen 14. dönem cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için oy kullandılar.

 Van'da bulunan İranlılar,

İran’daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu çerçevesinde Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) bir sandık kuruldu.

Oy kullanma işlemlerinin sabah 08.00’de başlamasıyla birlikte, TSO’ya gelen İranlılar, işlemleri tamamladıktan sonra tercihlerini belirlediler.

Tatil için Van’a geldiğini ifade eden Sara Esmaeılpour, ikinci tur için oy kullanmaya geldiğini belirterek, “Seçim sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Sandık kurulması ve oy kullanımı için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Burada ikinci tur seçimleri için ciddi bir yoğunluk var ve İranlılar, sandıklar sayesinde oylarını rahatlıkla kullanabiliyorlar.” dedi.

Ailesiyle birlikte oy kullanmaya gelen Parviz Safari ise, “Ülkemiz için 14. dönem cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda oy kullandık. Seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Hem heyecan hem de yoğunluk var.” şeklinde konuştu.