Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göztepe’den Yeni Sezona Hazırlık

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, sezon hazırlıklarına İzmir’deki kendi tesislerinde devam ediyor.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden

 

Teknik direktör Stanimir Stoilov yönetiminde, 24 Haziran Pazartesi günü Adnan Süvari Tesisleri’nde başlayan Göztepe, 10 Temmuz Çarşamba gününe kadar çalışmalarını İzmir’de sürdürecek. Daha sonra kamp için Slovenya’nın Bled kentine gidecek olan sarı-kırmızılı ekip, 25 Temmuz Perşembe günü Türkiye’ye dönecek. İzmir temsilcisi, sezon başlayana kadar çalışmalarına tesislerinde devam edecek.

Göztepe, transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmek için önemli adımlar attı. Djalma Silva, Isaac Solet, Nazım Sangare ve Koray Günter’i kadrosuna dahil eden İzmir temsilcisi, geçen sezon takımda yer alan bazı isimlerle yollarını ayırdı. Atınç Nukan, Fıratcan Üzüm, Yunus Emre Gedik, Turgay Gemicibaşı ve Tarkan Serbest’le vedalaşan Göztepe, kiralık olarak kadrosunda bulunan Billal Messaoudi, Celil Yüksel, Ensar Aksakal ve Ümit Akdağ’la da vedalaştı.

Öte yandan, İsmail Köybaşı, Anthony Dennis, Kubilay Kanatsızkuş ve Doğan Erdoğan’ın sözleşmelerini uzatan sarı-kırmızılı ekip, yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyor.

Yeni transferler ve sezon hazırlıklarıyla dikkat çeken Göztepe, Süper Lig’de başarılı bir sezon geçirmeyi amaçlıyor. Taraftarlar, takımın yeni sezon performansını merakla bekliyor.