Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

27 ilde FETÖ’ye yönelik operasyon: Çok sayıda gözaltı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 27 ilde FETÖ’ye yönelik son 4 gündür devam eden “KISKAÇ-22 operasyonlarında 74 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; İstihbarat Başkanlığı, KOM ve TEM Başkanlığı’nın yürütülmesinde; İl Müdürlüğü TEM ve KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Adana, Ankara, Antalya, Ardahan, Aksaray, Bartın, Bursa, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Hakkari, Isparta, İzmir, Karaman, Kocaeli, Konya, Kütahya, Kırşehir, Malatya, Manisa, Mersin, Ordu, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa ve Tokat’ta FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-22” operasyonlarında şüphelilerin; Örgütün sözde “Adliye Mahrem Yapılaşması, Askeri Mahrem Yapılaşması, Mahrem Yapılaşması ve Yapılaşması” içerisinde faaliyet göstermekte olup, Ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgütün kripto yönetimi olan “ByLock” isimli kullanıcı, İfade ve teşhislerde adlarının dışı ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında süresi ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi. İşlemin sonucu çok miktarda güvenlik, Türk Lirası ve altın ile Çok miktarda dijital materyal ele alındı.” dedi.

Kararlılık mesajı

Öte yandan operasyonlarda emeği geçen polis ekiplerini tebrik eden Bakan Yerlikaya; “Operasyonları gerçekleştiren kahraman polisimizi tebrik ediyorum. Allah’a güvenin. Milletimizin duası FETÖ’cülere yönelik göz açtırmamız için açıldı. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birliklerine karşı işbirliğimiz kalıcılıkla devam edecek.” İfadelerini kullandı.