Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

6,6 milyon lira vurgunu: Zanlı tutuklandı

Yalova’da bir kişinin banka hesabından internet bankacılığı yoluyla 6 milyon 600 bin lirayı çalan zanlı, emniyet güçleri tarafından kısa sürede yakalanarak tutuklandı.

Yalova'da bir kişinin banka
Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, A.K’nın banka hesabındaki büyük meblağın izinsiz olarak başka hesaplara aktarıldığını tespit etti. İlgili hesap hareketleri üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, şüpheli olarak belirlenen A.Ş.I’nın kimliği belirlendi.

Ekiplerin titiz çalışması sonucu kısa süre içinde yakalanan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanan A.Ş.I, hesaplardan çaldığı parayı nasıl aktardığına dair detayları araştıran yetkililere bilgi verdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, çalınan paranın geri kazanılması ve benzer olayların önlenmesi amacıyla çalışmalar sürdürülüyor. Yalova Emniyet Müdürlüğü, bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları dikkatli olmaya ve hesap güvenliklerini üst seviyede tutmaya çağırdı.