Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adalet Bakanı Tunç’tan Kayseri’deki olaylarla ilgili açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ayrımcılık, ötekileştirme ve nefret dili kullanarak toplumda nifak tohumları ekmeye çalışanların amacına ulaşamayacağını belirtti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç,

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ayrımcılık, ötekileştirme ve nefret dili kullanarak toplumda nifak tohumları ekmeye çalışanların amacına ulaşamayacağını belirtti. Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde yaşanan çocuk istismarı olayıyla ilgili Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelinin tutuklandığını hatırlattı.

Çocuk ve ailesinin devlet koruması altında olduğunu ifade eden Tunç, Suriyeli sığınmacılar üzerinden milletin birliğini ve ülkenin huzurunu bozma amaçlı faaliyetler ile sosyal medyada yapılan provokatif girişimler ve asılsız iddialar hakkında Cumhuriyet başsavcılıklarınca soruşturmaların sürdüğünü ve gözaltı kararlarının verildiğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bir hukuk devleti olduğunu vurgulayan Bakan Tunç, “Bağımsız ve tarafsız Türk yargısı, kanunlar çerçevesinde gerekli cezaları uygulamaktadır. Ayrımcılık yaparak, ötekileştirerek ve nefret dili kullanarak milletimizin arasına nifak tohumları ekmek isteyenler asla amacına ulaşamayacaktır. Aziz milletimiz, sağduyulu davranarak ülkemizi karıştırmak isteyenlere asla müsaade etmeyecektir,” dedi.