Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da Damat Dehşeti! 4 Kişiyi Vurup Bebeğini Alarak Kaçtı

Adana’nın Seyhan ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Bir şahıs, henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple tartıştığı karısını, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürdü. Şüpheli şahıs, işlediği cinayetler sonrası katliam yaptığı evdeki bebeğini de alarak kayıplara karıştı.

Adana'nın Seyhan ilçesinde kan

Adana‘nın Seyhan ilçesinde, bir kişi tartıştığı karısını, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürdü.

Hakim A, Gülbahçesi Mahallesi’ndeki evlerinde, iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu eşi Şükran A. (20), kayınpederi Turgut E. (51), kayınvalidesi Leyla A. (51) ve kayınbiraderi Muhammet E. (18) ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı.

EVDE KİM VAR KİM YOK ÖLDÜRDÜ

Tartışmada, Hakim A, eşine, kayınpederine, kayınvalidesine ve kayınbiraderine tabancayla ateş etti. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Şükran A, Turgut E, Leyla A. ve Muhammet E’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

KATLİAM SONRASI BEBEĞİNİ ALIP KAÇTI

Kan donduran olayın ardından Hakim A’nın, bebeğini alarak otomobille kaçtığı öğrenildi. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

KATLİAMI ÇOCUĞUNU GÖREMEDİĞİ İÇİN YAPMIŞ

Olayın nedeni de ortaya çıktı. Hakim A.’nın öğle saatlerinde eşi Şükran A. ile görüşmek için kayınbabasının evine geldiği, bu sırada “Bana çocuğumu neden göstermiyorsun” diyerek tartışma çıkarttığı, ardından katliamı gerçekleştirdiği öğrenildi.