Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adıyaman’da Aile İçinde Korkunç Olay: Koca, Eşini Öldürüp İntihar Etti

Adıyaman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde, cinnet geçiren bir kişi, eşini öldürdükten sonra intihar etti. Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi.

Adıyaman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde, cinnet

Edinilen bilgilere göre, Ekrem Daşcan (36) ile eşi Merve Daşcan (25) arasında henüz belirlenemeyen nedenlerle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Ekrem Daşcan, evdeki tabancayı alarak eşini kovaladı. Eşini evlerinin giriş kısmında yakalayan Ekrem Daşcan, Merve Daşcan’ı başından vurarak öldürdü. Ardından, aynı silahla kendi canına kıydı.

Silah seslerini ve evde bulunan 1, 4 ve 7 yaşlarındaki çocukların çığlıklarını duyan komşular, durumu derhal polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemeleri sonrası Merve ve Ekrem Daşcan’ın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayın yaşandığı sırada evde bulunan ve korku dolu anlara tanıklık eden çocuklar, polis tarafından güvenli bir şekilde olay yerinden uzaklaştırıldı.

Polis, olay sonrası aileler arasında herhangi bir çatışmayı önlemek amacıyla hastane morgunda güvenlik önlemlerini artırdı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.