Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da feci kaza: Bir aile yok oldu!

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tırla çarpışan otomobilde bulunan çift ve çocukları hayatını kaybetti, tır sürücüsü ise yaralandı.

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde meydana

M.Z. (39) idaresindeki 06 AVS 07 plakalı otomobil, Çay-Dinar kara yolu Akkonak köyü yakınlarında H.Ç.’nin (40) kullandığı 34 KKZ 949 plakalı tırla çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada Yaşamını Yitirenler

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, otomobil sürücüsü M.Z. ile eşi G.K.Z.’nin (33) yaşamını yitirdiği belirlendi. Çiftin 4 yaşındaki kızları L.Z. ise ağır yaralı olarak Çay Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tır Sürücüsü Yaralı

Hayati tehlikesi bulunmayan tır sürücüsü H.Ç., kazadan sonra kaldırıldığı Bolvadin Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından jandarma ekiplerince gözaltına alınacağı bildirildi.

Aile Büyük Üzüntü Yaşadı

Kazada hayatını kaybeden G.K.Z.’nin anne ve babasının da farklı bir otomobille aynı güzergahta seyir halinde oldukları ve olay yerine geldiklerinde büyük üzüntü yaşadıkları görüldü. Çiftin cenazesi, otomobilden çıkarılarak morga kaldırıldı.