Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Sarıyer’de anaokulunda şoke eden görüntüler: Komplo iddiası!

İstanbul Sarıyer Tarabya’da bulunan Özel Kemer Anaokulu’nda, çocukların bakımsız ve sağlıksız koşullarda üst üste yatırıldığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

VİDEOYU PAYLAŞ

Sarıyer Tarabya’da bulunan Özel Kemer Anaokulu’nda, çocukların bakımsız ve sağlıksız koşullarda üst üste yatırıldığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Görüntülerin eski öğretmenlerin bir komplosu olduğunu iddia eden anaokulu sahibi Yeşim Bilek, okulun kapılarını açarak açıklamalarda bulundu.

Sosyal Medyada Tepki Çeken Görüntüler

Özel Kemer Anaokulu’nda çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, çocukların bakımsız ve kötü şartlarda tek bir odada kaldığı, depo ile çocukların bulunduğu odanın yan yana olduğu ve üst üste yatırıldıkları iddia edildi. Bu görüntüler, kısa sürede büyük yankı uyandırdı ve geniş çaplı bir tepkiye neden oldu.

Anaokulu Sahibi Yeşim Bilek’ten Açıklama

Görüntülerin eski öğretmenlerin bir komplosu olduğunu savunan Yeşim Bilek, 22 yıldır okulu işlettiğini ve bugüne kadar böyle bir suçlamaya maruz kalmadığını belirtti. Bilek, “Sosyal medyada yayılan görüntüler tamamen kurgulanmış. Okuldan ayrılan birkaç öğretmenimiz, kişisel sebeplerle bu videoları hazırlamış. 22 yıldır burada yüzlerce çocuk ve aile ile çalıştık. Velilerimiz bizi tanır ve bilirler. Ben sabah 7’de okulumu açarım, akşam 7’ye kadar da okulum açıktır” dedi.

Komplo İddiaları ve İlahi Adalet

Yeşim Bilek, ayrılan öğretmenlerin müştemilat alanına girerek bu videoları kurguladığını iddia etti. “Bu videoları hazırlayan öğretmen, en sevdiğim öğretmenlerimden biriydi. Söylediklerinin doğru olmadığını biliyor ve hala çok şaşkınım. Bu tamamen kişisel bir mevzu. Ayrıca bu öğretmenler 3-4 yıl burada çalıştı. Bu videoyu çekmek giderken mi akıllarına gelmiş?” ifadelerini kullandı.

Velilerden Destek

Olayın ardından okula gelen bir veli, iddialara inanmadığını belirterek, “Kızım 3 yıldır bu kreşte ve haberi gördüğümde hemen geldim. Bu olaya inanmıyorum” dedi.

DİĞER VİDEOLAR