Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalyasporlu Naldo’nun ailesini kaybettiren kazanın cezası belli oldu

Antalya’da meydana gelen trafik kazasında, Bitexen Antalyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereira’nın oğlu ve kayınpederi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kazaya neden olan sürücü Ferhat K., 10 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Antalya'da meydana gelen trafik

Antalya’da meydana gelen trafik kazasında, Bitexen Antalyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereira’nın oğlu ve kayınpederi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kazaya neden olan sürücü Ferhat K, Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı.

Mahkemeye tutuklu olarak çıkan Ferhat K, duruşmada pişmanlığını dile getirerek, “Üzgünüm. Sadece okulumu bitirmek istiyorum. Tahliyemi talep ediyorum.” dedi. Müştekiler Naldo Pereira ve eşi Juliana Tilatti ise tercüman aracılığıyla hala yaşadıkları acıyı ifade ettiler.

Cumhuriyet savcısı, alkollü şekilde araç kullanarak “bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma” suçundan sanığın cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, Ferhat K’yi bu suçtan 10 yıl hapis cezasına çarptırdı ve tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Kararın açıklanmasının ardından Naldo ve Juliana Tilatti, gözyaşlarına hakim olamadılar.