Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arazi anlaşmazlığı kanlı bitti: 1 ölü, 6 yaralı!

Sakarya’nın Hendek ilçesinde, bir aile arasındaki yıllardır süren arazi anlaşmazlığı ve hayvan otlatma sorunları yüzünden toplandıkları toplantı kanlı bitti. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır toplam 6 kişi yaralandı. 10 kişi gözaltına alındı.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, bir
Olay, dün akşam saat 17.00 sıralarında Hamitli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında uzun süredir süregelen arazi anlaşmazlığı bulunan aile, barışmak amacıyla bir toplantı düzenledi. Ancak toplantıda başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada, Mehmet Ayar (33), Emine A. (40), S.A. (45), H.A. (37), A.A. (43), A.A. (40) ve R.A. (27) isimli toplam 7 kişi yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çeşitli hastanelere kaldırdı. Ancak, Mehmet Ayar kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Emine A. ve S.A.’nın durumlarının hayati tehlike arz ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Gözaltına alınan 10 kişinin ifadeleri alınırken, kavgaya neden olan unsurlar ve olayın detayları araştırılıyor. Güvenlik güçleri, konuyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.