Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arka Sokaklar’ın ünlü oyuncusu vefat etti | Salahsun Hekimoğlu kimdir?

“Payitaht Abdülhamid”, “Diriliş: Ertuğrul”, “Kurtlar Vadisi”, “Arka Sokaklar” ve “Kavak Yelleri” gibi birçok popüler dizideki rolleriyle tanınan sinema ve dizi oyuncusu, aynı zamanda seslendirme sanatçısı Salahsun Hekimoğlu, 74 yaşında hayatını kaybetti.

"Payitaht Abdülhamid", "Diriliş: Ertuğrul",

Sinema ve dizi oyuncusu, aynı zamanda seslendirme sanatçısı Salahsun Hekimoğlu, 74 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncular Sendikası, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Değerli üyemiz Salahsun Hekimoğlu’nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Salahsun Hekimoğlu kimdir?

Salahsun Hekimoğlu, “Payitaht Abdülhamid”, “Diriliş: Ertuğrul”, “Kurtlar Vadisi”, “Arka Sokaklar” ve “Kavak Yelleri” gibi birçok popüler dizideki rolleriyle tanınmıştı. 1 Ocak 1950’de dünyaya gelen Hekimoğlu, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunuydu.

1988 yılından itibaren film ve dizilere seslendirme yapan Hekimoğlu, oyunculuğa 2003 yılında “Hayat Bilgisi” dizisiyle adım atmıştı. Sanatçının vefatı, sanat camiasında ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü yarattı.