Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahçeli: “Ucuz Normalleşme Teklifleri Maksatlıdır”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında siyasetteki normalleşme tartışmalarına değindi

MHP Genel Başkanı Devlet

Bahçeli, konuşmasında şunları söyledi:

  • BM’ye Çağrı: Birleşmiş Milletler’in derhal kuvvet kullanması gerektiğini belirterek, Siyonist saldırganlık ve arkasındaki küresel emperyalizmin amacının net olduğunu vurguladı.
  • CHP Eleştirisi: CHP’nin politikalarını eleştirerek, “Israrla havanda su dövmesi, kaçak dövüşmesi ayıplı bir siyasetin ucuz numaralarından başka bir şey değildir” ifadelerini kullandı.
  • Hakiki Normalleşme: Bahçeli, gerçek normalleşmenin 1999 yılında kurulan 57. Cumhuriyet hükümetiyle gerçekleştiğini hatırlatarak, “Ucuz normalleşme teklif ve temennileri maksatlıdır” dedi.
  • Siyasi Tarihe Bakış: Normalleşme konusunda eleştirilerde bulunanlara, “Geçin bunları, siyasi tarihimizin sayfalarına bakın. Orada aradığınızı mutlaka bulacaksınız” şeklinde seslendi.
  • TBMM Kapalı Oturum: Özgür Bey’in açıklamalarını “ucuz” ve “sorumsuzluk” olarak nitelendirdi.
  • İsrail ve Terörizm: İsrail’in desteklediği ülkelerin terörizmin ana sponsoru olduğunu belirten Bahçeli, Türk milletinin durduğu yer ile CHP’nin durduğu yerin farklı olduğunu ifade etti. Ayrıca, İsrail’e karşı ortak bir direniş hattı kurulması gerektiğini vurguladı.
  • Filistin’in Tanınması: Filistin devletinin mutlaka tanınması gerektiğini dile getirerek, Türkiye’nin hassas döneminde uzlaşmaya yatkın davranış sergilenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.