Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beton ayağa çarptı: Kadın öldü, eşi ağır yaralı!

Karaman’ın Hamidiye Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen kazada, bir hafif ticari araç üst geçidin beton ayağına çarptı. Kazada araçtaki 19 yaşındaki Hatice Yalçın hayatını kaybederken, eşi M.Y. ağır yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Karaman’ın Hamidiye Mahallesi'nde gece

Kaza, gece saat 02.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi İbrahim Öktem Bulvarı üzerinde yaşandı. M.Y. (32) idaresindeki 70 FK 854 plakalı hafif ticari araç, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu orta refüjdeki demir korkulukları yıktıktan sonra, yaya üst geçidinin beton ayağına çarptı. Kaza anı, bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen yardım çağrısında bulunarak 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada Hatice Yalçın olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan eşi M.Y. ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk tedavisinin ardından M.Y., Konya’ya sevk edildi. Hatice Yalçın’ın cansız bedeni ise hastane morguna kaldırıldı.

Araç, olay yerinden çekici ile kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı ve yetkililer, kazanın nedenini araştırmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Kadının öldüğü, kocasının da ağır yaralandığı kaza anı kamerada