Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük çaplı uyuşturucu operasyonu: 15 şüpheli tutuklandı

Kırklareli’nde düzenlenen büyük çaplı uyuşturucu operasyonunda, 16 şüpheliden 15’i tutuklandı. Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyon, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından Lüleburgaz ilçesinde gerçekleştirildi.

Kırklareli'nde düzenlenen büyük çaplı

Operasyon sırasında, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ele geçirilenler arasında 263,64 gram metamfetamin, 38,23 gram sentetik uyuşturucu, 6,12 gram esrar, 0,18 gram kenevir, 80 uyuşturucu nitelikli hap, 2 hassas terazi, bir tabanca, bir av tüfeği ve uyuşturucu paketleme materyalleri yer aldı. Ayrıca, suçtan elde edildiği düşünülen 33 bin 70 lira, 200 avro ve 105 dolar da ele geçirildi. Özellikle, hassas terazilerden birinin kolye şeklinde olması dikkat çekti.

Gözaltına alınan 16 şüpheli, Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliği tarafından yapılan değerlendirmede, 15 şüpheli tutuklandı, bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadeleye yönelik operasyonların devam edeceğini ve suçla mücadelede kararlılık gösterileceğini duyurdu. Operasyonla ilgili soruşturma ise sürüyor.