Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çarptığı gencin ölümüne sebep oldu: Polisten daha fazla kaçamadı!

Mersin’in Erdemli ilçesinde 18 yaşındaki Alim Dede Önem’in ölümüne neden olan sürücü B.B., 50 gün süren aramanın ardından jandarma ekipleri tarafından güneş enerjisi panellerinin altında saklanırken yakalandı.

Mersin’in Erdemli ilçesinde 18

Kaza, 16 Haziran sabahı Mersin-Antalya D-400 karayolu Tırtar Mahallesi’nde meydana geldi. Kurban Bayramı’nın birinci günü bisikletiyle markete giden Alim Dede Önem, bir beyaz otomobilin arkadan çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından sürücü B.B., otomobili terk edip kaçtı. Araç kısa süre sonra bulundu ve kiralık olduğu anlaşıldı. Araç sahibinin B.B. olduğu tespit edildi.

İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), B.B.’yi yakalamak için kapsamlı bir operasyon başlattı. 4 farklı adrese yapılan baskınlardan sonuç alınamazken, ekipler B.B.’nin Yenişehir ilçesindeki bir apartmanda saklandığını belirledi. Yapılan son baskında, B.B. güneş enerjisi panellerinin altına gizlenmiş halde yakalandı. Gözaltına alınan B.B., adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Oğlunu kaybeden Cihat Önem, jandarma ekiplerine teşekkür ederek, “Zanlı 50 gün sonra yakalandı. Oğlumu kaybettim, en ağır cezayı alsın. Adalete güveniyorum,” dedi. Aile, adaletin yerini bulmasını bekliyor.

Tutuklanan sürücü B.B., ifadesinde yorgunluk nedeniyle uyuyakaldığını ve kaza anında neye çarptığını bilmediğini öne sürdü. Olay anında hız yaptığını ve çarptığı kişiyi göremediğini belirtti. Güvenlik kameraları, B.B.’nin kazadan sonra aracı terk ederek bir kadın ile birlikte bölgeden uzaklaştığını gösterdi.

Olay, Mersin’de büyük bir üzüntüye neden oldu ve trafik cinayeti olarak değerlendiriliyor. Hem bayram hem de Babalar Günü’nün acı verici bir şekilde geçmesine yol açan bu trajik olayın ardından, adalet sürecinin nasıl işleyeceği merakla bekleniyor.