Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cezaevi firarisi dehşet saçtı: Eski kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdü

Konya’nın Ilgın ilçesinde cezaevi firarisi Ferhat Dağıdan, eski kayınvalidesi Vesile Akgün (55) ve kayınbiraderi Erol Akgün (20) ile tartıştı.

Konya’nın Ilgın ilçesinde cezaevi

Tartışma kavgaya dönüşünce, Dağıdan yanında getirdiği silahı kullanarak her iki kişiyi de vurarak öldürdü. Olayın ardından Ferhat Dağıdan, eski eşini de ölümle tehdit ederek kaçtı. Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Olay, ilçeye bağlı İstasyon Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cezaevinden firar eden Ferhat Dağıdan, eski kayınvalidesi ve kayınbiraderi ile bir sebepten dolayı tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Dağıdan, üzerinde bulunan silahı kullanarak Vesile Akgün ve Erol Akgün’ü vurdu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Vesile Akgün ve Erol Akgün’ün yaşamını yitirdiğini tespit etti. Cenazeler, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Ferhat Dağıdan, olayın ardından kaçtı ve eski eşini de telefonla tehdit etti. İlçe genelinde başlatılan polis operasyonları sürerken, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı arama çalışmaları devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.