Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cezaevi nakil aracında madde kaçakçılığı: Şüpheli tutuklu!

İzmir’de, cezaevi nakil aracının altına uyuşturucu madde sakladığı iddiasıyla yakalanan şüpheli Ö.K. (36) tutuklandı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri de olayın detaylarını gözler önüne serdi.

İzmir’de, cezaevi nakil aracının

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan tutuklu ve hükümlüleri İzmir Eğitim Diş Hastanesi’ne taşıyan cezaevi nakil aracının altına uyuşturucu madde saklandığı ihbarını aldı. Ekipler, aracın altında yaptıkları aramada poşet içerisinde ve çoraba sarılı vaziyette 1216 uyuşturucu hap buldu.

Şüphelinin Kimliği ve İfadesi
Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis, uyuşturucu maddeleri aracın altına bırakan kişinin kimliğini belirleyerek gözaltına aldı. Şüpheli Ö.K., emniyetteki ifadesinde, Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü olan bir kişiyle telefon irtibatı kurduğunu ve hükümlünün kardeşinin temin ettiği uyuşturucu hapları cezaevi nakil aracının altına koyması karşılığında 5 bin lira aldığını açıkladı.

Adli Süreç ve Görüntüler
Ö.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin cezaevi nakil aracının altına paket bıraktığı ve ardından uzaklaştığı görülüyor.

Soruşturma ve Güvenlik Önlemleri
Soruşturma devam ederken, uyuşturucu kaçakçılığına yönelik önlemlerin artırılması ve benzer olayların önüne geçilmesi için çalışmalar sürdürülüyor. İzmir’deki bu olay, cezaevi nakil araçlarının güvenliği ve uyuşturucu madde kaçakçılığıyla mücadele konularında dikkatleri yeniden çekti.