Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Genel Başkanı Özel: “İktidar Suçüstü Oldu”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, iktidarın dezenformasyon ve oyun planlarıyla suçüstü yakalandığını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Özel, “Vatandaşa ‘İsrail saldıracak, her an saldırı gelebilir’ diyerek korku yaymaya çalıştılar” dedi.

Özel, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Yerel Yönetimlerde Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım Konferansı’na katıldı. Konferansta gıda güvenliğine vurgu yapan Özel, “Eğer kendinize yetecek bir tarımınız yoksa açsınız ve perişansınız” dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tarım konusundaki devrimlerini hatırlatarak, bugünkü projelerin önemine değindi.

Konferans sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, “750 liralık savunma sanayii fonu” ile ilgili olarak, “İktidar suçüstü oldu. Erdoğan’ın bahsettiği tehlikeye dair somut veri yok. Milleti korkutup, daha büyük kaygılara yönlendirmeye çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

Özel, savunma sanayiine yönelik yatırımların önemine katıldığını belirterek, “Parayı en karlı bankalardan alın, milletin cebine el atmayın” dedi. Ayrıca, bütçe görüşmelerinde savunma sanayi fonunun ihtiyaçları hakkında net bir teklif sunduklarını ifade etti.

Programa Özel’in yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP’li ilçe belediye başkanları da katıldı.