Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet savcısı ve ailesine saldırı: 3 kişi gözaltında

Ordu’nun Aybastı ilçesinde, Cumhuriyet Savcısı ve ailesinin darp edildiği iddiaları üzerine 3 kişi gözaltına alındı.

Ordu’nun Aybastı ilçesinde, Cumhuriyet

Olay, Perşembe Yaylası mevkisinde bulunan bir lokantada dün akşam saat 20.45 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ünye Cumhuriyet Savcısı ve ailesi, lokantada yaşanan servis süresi tartışması sırasında lokanta çalışanlarıyla gerginlik yaşadı. Tartışmanın büyümesi sonucu, lokanta çalışanları savcıya saldırdı. Saldırı sırasında, savcının kayınvalidesi ve 9 aylık bebeği yere düşerek yaralandı.

Olayı görenlerin 112 Acil Sağlık ve güvenlik birimlerine haber vermesi üzerine, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Aybastı Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile başlatılan soruşturma kapsamında, olayla bağlantılı olarak 3 kişi gözaltına alındı. Olay yerindeki kamera kayıtları ve tanık ifadeleri doğrultusunda, gözaltına alınan şahısların soruşturma süreci devam ediyor.

Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir açıklama yaptı ve soruşturmanın titizlikle yürütüleceğini duyurdu.