Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda İstanbul Boğazı’nda Dev Türk Bayrağı Açıldı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 98. yıl dönümü, İstanbul’da görkemli törenlerle kutlandı. Beşiktaş’taki törende, deniz polisi tarafından 1176 metrekare boyutundaki dev Türk bayrağı İstanbul Boğazı üzerinde açıldı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı gemiler, boğazda tazyikli su sıkarak renkli bir görsel şölen oluşturdu.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın

İstanbul’da düzenlenen törenlerin ilki Barbaros Hayrettin Paşa anıtı önünde gerçekleşti. Törene İstanbul Valisi Davut Gül, önceki Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar ve birçok il protokolü katıldı. Anıta çelenk bırakılmasının ardından Vali Gül, Barbaros Hayrettin Paşa Türbesi’ni ziyaret etti ve anı defterini imzaladı.

Törenlerin devamında Beşiktaş sahilinde düzenlenen etkinliklerde denize çelenk bırakıldı, halk oyunları gösterileri sergilendi ve Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Bando Komutanlığı bando gösterisi gerçekleştirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin de katıldığı etkinliklerde bin 176 metrekarelik dev Türk bayrağı deniz polisi tarafından suya açıldı ve boğazda muhteşem bir görsel şölen oluşturuldu. Deniz Kuvvetlerine ait bir gemi de vatandaşların ziyaretine açılarak etkinliğe katkı sağladı.

Kutlamalar sırasında Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı gemileri, boğazda tazyikli su sıkarak etkinliği renklendirdi. Havadan yapılan görüntülerde ise boğazın eşsiz manzarası ile oluşan kartpostallık manzaralar izleyicilere sunuldu.


Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 98. yıl dönümü İstanbul’da düzenlenen törenlerle kutlandı. Beşiktaş’taki törende bin 176 metrekare boyutundaki dev Türk bayrağı deniz polisi tarafından suda açıldı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı gemiler, İstanbul Boğazı’nda tazyikli su sıktı. İstanbul Boğazı’nda oluşan kartpostallık görüntü dron kamerasına yansıdı.