Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizde boğulma vakası: Genç kurtarıldı, baba kayıp

Samsun’un Atakum sahilinde hafta sonu tatili için denize giren Taşlıtepe ailesinin yaşadığı üzücü olayda, boğulma tehlikesi geçiren genç Davut Taşlıtepe çevredekilerin yardımıyla kurtarılırken, kaybolan baba Abdullah Taşlıtepe için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Samsun'un Atakum sahilinde hafta

Çorum’dan Samsun’a tatil için gelen Taşlıtepe ailesi, Taflan sahilinde denize girdi. Abdullah Taşlıtepe (48) ve oğlu Davut Taşlıtepe (24), bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların fark etmesi üzerine hızlıca harekete geçildi ve Davut Taşlıtepe sudan çıkarıldı.

Sağlık Durumu Ciddi

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Davut Taşlıtepe’yi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne kaldırdı. Gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Arama Kurtarma Çalışmaları

Baba Abdullah Taşlıtepe için Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliğine bağlı dalgıç polisler ile sahil güvenlik ekipleri tarafından arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Aramalar hem denizden dalgıçlar tarafından, hem de havadan helikopterle devam ediyor.

Şiddetli Rüzgar Uyarısı

Bu arada, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu civarında boğulma tehlikesi geçiren 3 kişi daha kurtarıldı ve 112 Acil Sağlık ekiplerince Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne kaldırıldı. Bölgede etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle polis ekipleri, vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyarıyor.

Yetkililerden Uyarı

Polis ekipleri ve sahil güvenlik birimleri, kötü hava koşulları nedeniyle denize girilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Şiddetli rüzgarın dalgaları artırdığı ve boğulma riskini yükselttiği belirtiliyor.